Barion Pixel
Keresés

Top 50 isteni szexpóz I. – a misszionáriuson túl

top 50 isteni szexpóz, takaró alatt

Ebben az 50-es szexpóz összeállításban sok, kifejezetten ingergazdag és pikáns együttlét ötleteket találhatsz.

Mindenki legnagyobb örömére a pozitúrák egyáltalán nem lehetetlen, illetve extravagáns megoldások válogatása. A hívószó: könnyű megvalósítás, maximális élvezet! A szex csakúgy, mint a gasztronómia nem önmagában való, hanem kultúrája van. Az élmény és a kielégülés fokozása a cél, mindkét esetben! A legtöbbet használt szexpóz a misszionárius, mivel ez az elhelyezkedés és testtartás a legmegfelelőbb ahhoz, hogy magasabbra szintre emeljük a testi érintkezést. Éppen ezért ideális kiindulási pont!

  1. Nyerges póz:

  2. Széles kör póz

  3. Tágra zárt lábak póz

  4. Édes terpesz póz

  5. Hátsó hancúr póz

  6. Párnás gyönyörök póz

  7. Pörgés-forgás póz

  8. Mennyek országa póz

  9. Bodysurfing póz

  10. Összegabalyodó póz

1:

A játék kiindulópontja a misszionárius szexpóz, utánna a lány húzza fel a lábait a mellkasa felé, kinyújtva úgy, hoy a bokái a fiú nyaka köré fonódjanak. A férfi a kezeivel ezután támassza meg könnyedény mindkettőjük súlyát! Ez mélyebb behatolást tesz lehetővé és intenzívebbé teszi a közelség érzetét. Ezáltal a rövidebb péniszű férfiak is optimálisan tudják stimulálni a nő vaginális erogén zónáját.

2:

Kiinduláskor a nő már a hátán fekszik. A férfi kezébe fogja a nő bokáit és terpeszbe nyitja azokat. Ezesetben könnyű megtalálni azt a kényelmi pontot, amit mindketten évezhettek. A folyamatos szemkontaktus garantálja az érzéki mellett az érzelmi kielégülést is. Ez a szexpóz a vizualitást helyezi a középpontba!

3:

Itt csak egy erős szorításra van szükség, miközben a nő arccal lefelé elfeküdve a könyökére támaszkodik. A férfi hátulról hatol belé. Amint ez megtörtént a nő összeszorítja a lábait. A két test összesimulása az igazi extra!

4:

Az édes terpesz szexpóz az előző továbbfejlesztése! A nő a lábait hason fekve széles terpeszbe nyitja, majdnem merőlegesre tárva azokat a férfi testéhez képest. A behatolás után a nő medenceizmai ritmikus szorításával és elengedésével stimulálja a férfi nemiszervét.

5:

Hogyan? A nő hasán fekszik vagy négykézláb helyezkedik el. A férfi mögé térdel. A szexpóz abban különbözik az átlagos kutyapóztól, hogy a férfi a lábait a nő lábai közé teszi és beállítanak egy mindkettejük számára ideális dőlésszöget. Ha azonban a nő lábai vannak kívül, akkor ő diktál. A vagina belsejének bizonyos részei folyamatos ingerlés alá esnek és a G-pont is könnyedebben kitapintható!

6:

Ha az ágyból kikerülés a cél, akkor ez a nektek való szexpóz! A nő felpolcolt párnákra hajol előre, miközben állva marad. A férfi szintén hátulról közeledik! A testtartás előnye, hogy a férfi kezei szabadon maradnak, ami alkalmat ad egyéb finomságokra!

7:

Ebben a helyzetben a férfi a passzívabb. elfekszik a hátán a padlón vagy az ágyban, miközben a nő ráül. A nő diktálja az iramot és támasztja meg magát a két kezével. A szex közben a nő finom, araszoló mozdulatokkal körbe-körbe tud mozogni, ami jelentősen emeli a tétet!

8:

Ebben a pózban az eredmény, hogy a nemi szervek szorosan passzolnak, ami a nő van felül szituációból adódik, de ezenkívül a hátulról történő behatolás miatt egy kis különleges kéj is jöhet adalékul! A férfi a hátán fekszik, miközbe a nő rácsusszan. Ezután a térdeit a férfi teste mellé, közvetlenül helyezi el, majd a kézfejével a férfi lábai között talál támaszkodási ponton. Ez egy igazi derby!

9:

Ennél a helyezkedés kiindulási pontja azonos az előzővel. ,,Működés közben” a nő fokozatosan ereszkedik hátra, míg teljesen rá nem tud feküdni a férfi testére. A nyakát enyhén elfordítja, míg a feje a férfi feje mellé nem kerül. Ezáltal a hüvely megnyúlik és a barlang laposabbá válik a férfi nemiszerve nagy örömére! Ha ez önmagában nem elég, akkor a nő felhúzhatja a lábait és talpát a férfi combjára helyezheti. Az igazán izgató ebben az, hogy óvatos, ringató mozdulatokkal kell célba érni, különben a két test szétcsúszik!

10:

Mai utolsó szexpóz igazi különlegesség! A nő partnerével szemben közel húzódik hozzá. A felhevült előjáték után, mikor mindkét fél készen áll, a nő széttárja a lábait éppen csak annyira, hogy a férfi képes legyen behelyezni péniszét. Persze miután egyik lábát a nő combján átlendítette. A szexpóz előnye, hogy ide bármelyik pózból, főleg érzéki módon a misszionáriusból is el lehet jutni!

A fentiekben olyan testhelyzeteket olvashattatok, ami maximális közelséget, ezáltal intimitást garantál, miközben igazán érzéki és már-már felemésztő játéka mindenkinek. Használjátok ezeket bátran!

 

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000