Barion Pixel
Keresés

Így javítsd fel a tesztoszteron szinted mielőtt aláássa az életed!

Fiatal srác előad. Így a hat tanács segítségével képes volt a potencia és tesztoszteron szinted növelni.

6 egyszerű dolog elég ahhoz, hogy feljavítsd az alacsony tesztoszteron szinted. Ha ezt nem teszed, búcsút inthet neked az erekció és idővel majd a saját, normális élet lehetősége is!

Mit okoz az alacsony tesztoszteron szinted a szervezetedben?

 • elhízást
 • izomvesztést
 • erekció gyengülést
 • szorongást
 • depressziót
 • alacsony energiaszintet
 • állandó fáradságot, kimerültség érzetet

Mit nyerhetsz ha befektetsz a magas tesztoszteron szintedbe?

 • motiváltság
 • küzdőszellem
 • zsírvesztés
 • izomnövelés
 • energiaszint konstans növekedése
 • jelentősen javul a szociális életed és a kapcsolati esélyeid

A várható eredmények magukért beszélnek és mindezt semmiféle, utólagos hormonpótlással, pusztán természetes úton elérheted! A jóhír pedig, hogy mindezek egymást segítő tényezők, csakúgy, mint az erekció esetében a potencia, libidó és tesztoszteron.

Első, az alvás

Korunk jobban értékeli az állandó aktivitást, néhány üzlet sohasem zár be és a fényeket mintha ki sem lehetne kapcsolni a legtöbbek álltal lakott városokban. Az elegendő alvást sokszor a lustasággal kötik össze, ami egyáltalán nem igaz! Jóllehet sok ember eltérő időintervallumokban képes elérni a pihentető alvást és produktívnak lenni egy ettől eltérő napszakban. Mindez azonban nem számít a biológiai óránknak, ha azt egyszer beállítottuk. Ami számít, az az alvás hossza és zavartalansága! 8 óra alvással 500-700 nanogramm/deciliteres értéket kap a tesztoszteron szinted, ami az egészséges határérték minimuma.

2. D-vitamin

A D-vitaminról, mint a bőr vitaminjáról, here mindent megtalálsz! Ami lényeges a tesztoszteron szinted esetében, hogy a megfelelő mennyiség körülbelül 18%-al, de akár 30%-al is képes feljebb tornászni az értéked. Lazac, tonhal, tojássárgája és egyéb finomságok mellett kapszulás formában is kapható! A vitamint nem csak amiatt érdemes komolyan venni, hogy hiánya daganatot, autoimmun és allergiás megbetegedéseket okozhat, de az erekció szempontjából csökkentheti a termékenységet, a potenciát, valamint depressziós állapotot idéz elő!

3. Zsírvesztés

Az elhízás nem csak pszichológiai szinten rombolhatja a libidó, valamint az erekció esélyeit egy kellemes randi után. Természetesen ez sem lebecsülendő! Mi a tesztoszteron szinted illeti, biológiai szempontból, a zsírszövet előállít egy enzimet, amelyet aromatáznak neveznek. Ha ennek a szintje megnövekszik, akkor a tesztoszteront ösztrogénné alakítja, ezáltal csökkentve annak szintjét. Tartsd szem előtt, hogy bár a zsírra, mint makrotápanyagra abszolút szükség van, az elhízásra, pláne a makacs hasi zsírra nincs! Míg a fogyáson dolgozol, érdemes a tesztoszteron emelésére figyelni a cink tartalmú ételekkel.

4. Egészséges zsír

Két fő csoportról beszélhetünk, a telített és a telítetlen zsírokról. Az elfogyasztott zsírok többségének telítetlen zsíroknak kell lenniük. A legtöbb ajánlás a szív-és érrendszer egészségét tartja szem előtt, ezért ajánlja a magasabb telítetlen zsírbevitelt. Egy kis gyorstalpaló: Vannak egyszeresen telítetlen zsírok. Ezek általában növényi eredetűek. Megtalálhatók az avokádóban, a növényi olajokban, a diófélékben és a magvakban. Továbbá vannak többszörösen telítetlen zsírok. Ezek származhatnak növényi forrásból vagy tengeri élőlényekből is. A többszörösen telítetlen zsírok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen rendkívül magas az omega-3-tartalmuk. A tengeri forrás általában jobb felszívódási aránnyal rendelkezik, mint a növényi. Ha a makrotáplálkozási megoszlást vesszük alapul és a lecsökkentett zsírbeviteled csak a fentiekből pótolod, szintén a potencia és tesztoszteron szinted egészségéért teszel.

5. Magnézium, mint elektrolit

A magnézium igazi energiabomba a szervezetednek, továbbá kiegyensúlyozza a tested nedvességtartalmát. Aktiválja a kreatint és növeli az alvás minőségét. Növeli a még le nem kötött tesztoszteron szintjét. Bár a kevés mennyiség elég, mégis nagyon kevesen fogyasztanak belőle a szükséges mértékben. Szerencsére már a magnézium is kapható potencianövelőkben, étrend kiegészítőkben és fitnessz italokban, üdítőkben. De találhatóak ételek is, mint például a chia mag, mogyoróvaj, mandula, spenót, barna rizs és avokádó! Tehát a magnézium nem pusztán a tesztoszteron szinted további növelésében ér el siereket, de újabb, fehérjékhez még nem kötődő, vagyis szabad hormonmolekulákat is.

6. Fitnessz, jóllét, edzés

Tartva a középutat a megfelelő mennyiségű pihenés és edzés között, mindezt kombinálva egy rossz szokkásokat elhagyó életmódváltással, igazi mesterfogás birtokába juthatsz! A fizikai megerősödésedet az ágyban is, a potencia által kamatoztathatod, a jólléted segít a kapcsolataidban és a pozitív szemléleted pedig segít elkormányozni az élet nehézségeinek tengerén! Kezdd el még ma!

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000