Barion Pixel
Keresés

Szexuális problémák

A merevedési zavar

A szexuális problémák bármely életkorban kialakulhatnak, de a legtöbb nő 30 éves kora előtt szenvedi el a legnehezebb nehézségeket, míg a legtöbb férfi 50 éves kora után tapasztalja a sajátjaikat. Ez azt jelenti, hogy sok pár szexuális szinkronja nincs összhangban.

Fiatal szerelmesek szexuális problémái

 

Sok fiatal férfi szenved szexuális problémákkal: teljesítményi szorongás és aggodalmak a pénisz mérete miatt, korai magömlés, magömlési nehézségek és esetenként erekciózavar.
De a fiatal férfiak két legnagyobb problémája – a péniszméret miatti szorongás és a korai magömlés.
A fiatal nők szexuális aggályai általában bonyolultabbak. A lányok úgy nőnek fel, hogy szeretnék felfedezni szexualitásukat , de vegyes üzeneteket hallanak. Ha félénknek érzik magukat, vagy visszautasítják a fiúk közeledését, akkor „prüdek” vagy „jéglányok”. De ha túlságosan lelkesnek tűnnek, akkor „könnyűvérűek”, „lotyók” vagy „ribancok”.
A fiatal nők érthető módon aggódnak a terhesség kockázata miatt, és mélységesen csalódottak, ha olyan férfiakkal vannak együtt, akik kevésbé aggódnak.
A legtöbb fiatal férfi (és sok idősebb férfi) úgy gondolja, hogy a közösülés a kulcsa a nők örömének és orgazmusának . A nők 25 százaléka éri el folyamatosan az orgazmust pusztán a közösüléstől. Az orgazmus eléréséhez a legtöbbnek gyengéd, tartós csiklósimogatásra van szüksége. Sok fiatal férfi tudatlansága következtében sok fiatal nő nem kapja meg a szükséges stimulációt, és nehézségei vannak az orgazmusban. De amikor a fiatal nőknek nehézségei vannak az orgazmussal, gyakran tévesen önmagukat hibáztatják.
Időbe telik, gyakran évekbe telik, amíg a fiatal nők belenyugszanak a szexualitásukba. A folyamat általában magában foglalja azt, hogy a férfiakkal határozottabbá válnak az általuk preferált erotikus tempóról (általában lassabban fordulnak elő több csókolózás, ölelkezés és kölcsönös egésztestes masszázzsal), valamint a szexuális mozdulatokkal, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kellően felizguljanak az orgazmushoz
Körülbelül 30 éves korukra, ahogy egyre tapasztaltabbak lesznek az életben és a szexben, a legtöbb nő (többé-kevésbé) megbékél szexualitásával. A legtöbben jobban érzik magukat amiatt ami felizgatja őket, és lehetővé teszi számukra, hogy elélvezzenek – esetleg egyedül a hüvelyi közösüléssel, de valószínűleg a csikló kézzel, nyelvvel történő közvetlen stimulálásával kombinálva.

 

Idősebb szerelmesek szexuális problémái

 

Ahogy a nők elérik a negyvenes éveiket, elkezdenek menopauzálni. Ez két új problémát okoz – a hüvelyszárazságot és a hüvelysorvadást, a hüvelyfal elvékonyodását, amelyek mindkettő kényelmetlenné és néha lehetetlenné teheti a közösülést. Szárazság bármely életkorban kialakulhat, de 40 év után egyre gyakoribbá válik. A hüvelyszövet elvékonyodása általában 55 év után válik problémássá. Szerencsére a szexuális síkosítók enyhítik a legtöbb szárazságot, és segítenek megvédeni az atrófiával összefüggő irritációt a közösülés során.
Emellett az idősebb nők egy másik kihívással néznek szembe: a demográfiai helyzettel. A nők átlagosan tovább élnek, mint a férfiak. Az életkor előrehaladtával sokaknak meg kell küzdeniük az özvegységgel, a merevedési zavarban szenvedő férfiakkal, akik (tévesen) azt hiszik, hogy szexuálisan elhasználódtak, és azzal a ténnyel, hogy az idősebb egyedülálló férfiak gyakran fiatalabb nőket üldöznek. Ennek eredményeként az idősebb nők a partnerszex lehetőségeinek csökkenésével küzdenek.

 

Bármilyen kihívást is jelentenek az idősebb nők szexuális dilemmái, az idősebb férfiak problémái általában ijesztőbbek.

50 éves kor után kevésbé tudnak felizgulni. Azok a férfiak, akik huszonéves korukban állandóan kanosak voltak, gyakran tapasztalják, hogy nem érzik magukat izgatottnak. Ez a fő oka annak, hogy sok középkorú és idősebb férfi néz pornográfiát – hogy megnyugtassa magát, hogy még mindig felizgulhat.
Ezen túlmenően, 65 éves korukra a legtöbb férfiban kialakul legalább némi merevedési zavar.  Az ok gyakran orvosi, beleértve a cukorbetegséget, az elhízást és a szívbetegségeket. Ezek az állapotok csökkentik a véráramlást a péniszbe, és az erekció romlását okozzák – 45-50 éves korban kezdődő balkéz erekciót, majd enyhe merevedési zavart, amely gyakran súlyosabbá válik. És amikor az idősebb férfiak erekciót emelnek, nem olyan teltek és nem olyan határozottak, mint korábban – és a dolgok közepette elhervadhatnak, gyakran minden látható ok nélkül. Az erekciós szerek segíthetnek. A legjobb esetben ezek a változások zavarba ejtőnek tűnnek. A legrosszabb esetben a férfiak úgy döntenek, hogy már nem működnek szexuálisan, gyakran partnereik bánatára.
Ezenkívül sok idős férfi továbbra is szenved a korai magömléstől. A felnőtt férfiak egynegyedétől egyharmadáig minden életkorban gyenge az ejakuláció szabályozása. Sok idős férfi azonban éppen akkor tapasztalja a kiújuló korai magömlést, amikor az erekciója akadozni kezd. A korai magömlés fő oka a stressz , például az erekciós nehézségek okozta stressz.
Az idősebb férfiak szexuális változásai idegesítőek lehetnek. Évtizedek után a libidójukat és a szexuális funkciójukat magától értetődőnek tekintik, vagy 50 év után egyik sem automatikus többé. Ez zavaró és frusztráló lehet, ami miatt egyes férfiak „visszavonulnak” a partnerszextől.

 

Életed legjobb aktusa

 

A tisztességes párkapcsolatban élő párok számára általában a harmincas-negyvenes évekre esik a legkevesebb szexuális probléma. Ebben a szakaszban a legtöbb nő túllépett a fiatal nőket sújtó szexuális problémákon, és a legtöbb férfinak még nem kellett szembenéznie az idősebb férfiak szexuális aggályaival.
De egyetlen szexuális probléma egyik nemben sem zárja ki a nagyszerű szexet. Ahogy az emberekben bármilyen életkorban kialakulhatnak szexuális problémák, az emberek is képesek megbirkózni és élvezni a csodálatos szeretkezést bármely életkorban. Hogyan? Azáltal, hogy megérti, és elismeri a szexuális problémáját előrébb kerül a megoldáshoz is.
Sokan foglalkoznak a potencia problémákkal, és az egyik legjobb megoldás a potencianövelő tabletta.

 

Tekintse meg a kínálatunkban található legjobb potencianövelő termékeinket.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR GENTLEMANUS PRODUCT PACKAGE OFFERS

Opinion about the Gentlemanus:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the GENTLEMANUS potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR LONG LOVE PRODUCT PACKAGE OFFERS

Long love opinion:

I have always had a problem with premature ejaculation in my life. I was looking for a natural product to treat my problem, then I found the LONG LOVE
When using it, my lovemaking finally became longer. My partner is also much more satisfied with me. Thank you for this miracle product.

Péter

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000