Barion Pixel
Keresés

Szexuális masszázs

Mi az a szexuális masszázs?

 

A szexuális masszázs során masszázstechnikákat alkalmaznak az orgazmus felkeltése vagy elérése érdekében.

Egyes gyakorlatokban a szexuális masszázsnak spirituális, sőt gyógyító hatása is van. Mind a tantra, mind az ókori taoizmus a szexuális energiát az életerőhöz kapcsolta, és masszázstechnikákat fejlesztettek ki a szexuális és lelki egészség előmozdítására. A pszichoterapeuták alkalmanként ajánlják ezeket a gyakorlatokat, mind az egyéneknek, mind a párkapcsolatban élőknek, olyan pszichoszexuális problémák esetén, mint például az erekciós zavar és a korai magömlés.

A partnerek közötti szexuális masszázs élvezetes módja lehet az intim együttlétnek.

 

A szexuális masszázs egyéb nevei

 

A szexuális masszázst erotikus masszázsnak vagy érzéki masszázsnak is nevezhetjük.

Tantrikus masszázs

A tantrikus masszázs az energia és a légzés körül forog. A cél az, hogy eltávolítsuk a testben lévő blokkokat és feszültségeket, amelyek zavarják a lelki és szexuális egészséget.

Nuru masszázs

A nuru szó japánul csúszós. A nuru masszázs során az ember beborítja magát masszázsolajjal, és egy másik személy meztelen testén fekszik, és egymáshoz dörzsöli testét, a maximális érintkezés érdekében.

Lingam és Yoni masszázs

A lingam (néha lingham) és a yoni masszázsok tantrikus masszázsok, amelyek a férfi és női szakrális terekre összpontosítanak, amelyek a nemi szerveket érintik. A megközelítések eltérőek lehetnek, de általában mindkettő a hagyományos tantrikus energiamunkával kezdődik. A yoni masszázs ezután a női nemi szervekre, míg a lingam a péniszre és a prosztatára összpontosít.

 

Hogyan fedezzük fel a szexuális masszázst?

 

Ha érdekli az otthoni szexuális masszázs lehetősége, sok kereskedő kínál masszázsolajokat megvásárlásra. Vannak olyan webhelyek is, amelyek tanácsokat adnak az első masszőröknek.

Attól függően, hogy milyen masszázstípus érdekli Önt, jobb lehet egy formálisabb óra. Sok masszázsterapeuta és szexterapeuta kínál magán- vagy csoportos órákat. Ezek egy része párokra összpontosít, mások azonban nem.

 

Biztonsági aggályok és különleges megfontolások

 

Ha partnerrel próbál szexuális masszázst, akkor ugyanazokat a szabályokat kell betartania, mint bármely más típusú masszázs során. Ne csináljon semmit, ami fájdalmat vagy sérülést okozhat partnerének. Az őszinte, nyílt kommunikáció segít megbizonyosodni arról, hogy Ön és partnere jól érzi magát a tevékenységben, és előtte megbeszélik a határokat.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000