Barion Pixel

Potenciazavar kiváltó okai és kezelésük

Húsz évvel ezelőtt az erekciós zavar problémája tabunak számított, viszont manapság muszáj beszélni róla mert egyre több férfi  szenved ebben a problémában.  A prosztatarák kialakulásának növekedése és a spermiumok számának feltűnő csökkenése sújtja a férfiakat a mai világban.. Jelenleg körülbelül 50%-kal alacsonyabb a spermaszámuk, mint 50 évvel ezelőtt. Ennek eredményeként a születési ráta ennek megfelelően csökkent.

A potenciazavar okai

Rossz minőságű víz

Az elmúlt 50 év környezeti változásai a férfiak termékenységét is befolyásolták . Az exogén ösztrogének, amelyek például a talajvízbe kerülnek, és az ivóvízzel a hím szervezetben is felszívódnak, hozzájárulnak a férfiak elnőiesedéséhez.

Nem megfelelő táplálkozás

A férfiaknál egyre gyakoribb merevedési zavarok másik oka a mai élelmiszerek minőségének óriási romlása.
A kimerült talajok mellett, amelyek az élelmiszerek nagy ásványianyag-veszteségéhez vezetnek, az erősen feldolgozott élelmiszerek rendszeres fogyasztása készételek, gyorsételek stb. formájában az erős potencia – és ezáltal a termékenység – útját állja.
A tesztoszteron termelődését akadályozzák a margarinban feldolgozott transzzsírsavak, a zsiradék, és minden ebből készült termék, mint a csokoládé, sütemények, sütemények stb.

Kevés E-vitamin

A modern táplálkozásban folyamatosan csökkenő tápanyag az E-vitamin. Ez a vitamin fontos szerepet játszik a termékenységi folyamatban – ez egyértelmű a görög fordításból, mivel az E-vitamin tudományos neve „tokoferol”, görögül pedig azt jelenti, hogy „gyermeket apa vagy gyermeket várjon”. Ezért ezt a vitamint termékenységi vitaminnak is nevezik.
Az E-vitamin általában elegendő mennyiségben megtalálható a teljes kiőrlésű gabonákban, a hidegen sajtolt növényi olajokban, a tojássárgájában, a vajzsírban és a sötétzöld zöldségekben. Ez a vitamin azonban a modern feldolgozás során nagyrészt megsemmisül.

Cink

A cink nyomelem az erekciós zavarokban is jelentős szerepet játszik . A cink számos különböző funkciót tölt be a szervezetben.
Kulcsszerepet játszik a cukor-, zsír- és fehérje anyagcserében, részt vesz a genetikai anyag felépítésében és a sejtnövekedésben.

Omega-3 zsírsavak

A fontos zsírban oldódó A-, D-, E-vitamint, valamint a vas és a cink nyomelemeit természetes kombinációban tartalmazó holisztikus élelmiszerek közé tartoznak az omega-3 zsírsavak.
Ezek elsősorban a magas zsírtartalmú halakban találhatók meg.
A lenolaj azonban sokkal jobb forrás. Omega 3 tartalma 50% körüli. Sokkal jobb, mert a bio lenmagolaj biztosítja a lehető legmagasabb minőséget, ami a halak esetében nem mondható el.

Feldolgozott élelmiszerek rossz hatása

Merevedési zavar és prosztataproblémák esetén kerülni kell minden erősen feldolgozott élelmiszert.
Némelyikük avas olajokat, valamint magas fitinsavat tartalmaz, amely gátolja a cink felszívódását a szervezetben. A szójatermékek növényi ösztrogénjeik miatt is problémásak lehetnek.
Ezek a feldolgozott élelmiszerek kezdetben észrevétlen gyulladást váltanak ki a szervezetben. Ezek a gyulladások nagyrészt felelősek az erekciós zavarokért .

A koffein hatással van a mellékvesékre

A kávéban, teában, alkoholmentes italokban és csokoládéban található koffeint is lehetőség szerint kerülni kell, mert megterheli a mellékveséket, és így végső soron negatív hatással lehet a férfi potenciára.

A mai világban sajnos nem tudunk mindenre odafigyelni, ezért néha szükség van egy kis támogatásra. Potencianövelőink teljesen tiszta alapanyagokból összeállított, kizárólag gyógynövényből készített biztonságos készítmények.

Tekintsd meg választékunkat.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR GENTLEMANUS PRODUCT PACKAGE OFFERS

Opinion about the Gentlemanus:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the GENTLEMANUS potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR LONG LOVE PRODUCT PACKAGE OFFERS

Long love opinion:

I have always had a problem with premature ejaculation in my life. I was looking for a natural product to treat my problem, then I found the LONG LOVE
When using it, my lovemaking finally became longer. My partner is also much more satisfied with me. Thank you for this miracle product.

Péter

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000