Barion Pixel
Keresés

Hypothyroidism and erectile dysfunction

Pajzsmirigy alulműködés és merevedési zavar

A szex olyasvalami, amire szívesen gondolsz minden alkalommal. De szereted a pajzsmirigyproblémákat?
Nyilván nem.
Nem érted, hogy miért kérdezek a pajzsmirigy-problémákról, amikor a szexről beszélünk. De erről fontos beszélni, mert sok férfi tapasztal szexuális problémákat a pajzsmirigy miatt.

Mi az a pajzsmirigy?

A pajzsmirigy egy pillangó alakú mirigy a nyakban, amely képes szabályozni a test minden sejtjét az energiafelhasználás módjáról. De sokszor nem működik megfelelően, ami miatt rengeteg férfi szembesül számos olyan problémával a hálószobában, mint például a merevedési zavar.

Ezért, ha problémákkal küzd a hálószobájában akkor ennek oka lehet a pajzsmirigy-probléma, például a hypothyreosis vagy a hyperthyreosis.

A pajzsmirigy problémák vezethetnek merevedési zavarhoz?

Az igazság az , hogy IGEN , azok a férfiak, akik pajzsmirigy-problémákkal küzdenek, szintén szenvedhetnek merevedési zavartól.

Amint azt korábban említettük, a pajzsmirigy fontos hormonokat termel, amelyek az anyagcseréhez szükségesek, és más funkciókat is szabályoz, mint például a pulzusszám, a testhőmérséklet, a vérnyomás stb.

A pajzsmirigy további két részre oszlik:

A pajzsmirigy alulműködése általában akkor fordul elő, ha a mirigy nem termel sok szükséges hormont. Férfiakkal és nőkkel egyaránt előfordul.

Pajzsmirigy-túlműködés, a pajzsmirigy túlműködése, amelyben a mirigy nagy mennyiségű hormont termel.

Ne feledje, mindkét típus befolyásolhatja az erekciós képességet, de erre nincs bizonyíték a tudósoktól.

Hogyan okoz erekciós zavart a pajzsmirigy?

Az oka a kisebb szexuális vágy , a fáradtság stb. A tény az, hogy a hypothyreosis és a hyperthyreosis jelei megakadályozzák a férfiakat az izgalomban, vagy valahol a férfiak nem érik el az erekciót.

Más okok is közrejátszanak abban, hogy a pajzsmirigy férfiak erekciós zavarban szenvednek, mint például a hormoninterferencia, amely teljes mértékben szabályozza a tesztoszterontermelést. Ezenkívül gyengíti a molekulatermelést, amely teljes mértékben szabályozza a vér működését a péniszben.

Milyen problémákkal küzdhetnek a férfiak a pajzsmiriggyel?

Egy csomó olyan probléma van, amelyekkel a férfiak szenvedhetnek, ha pajzsmirigyproblémáik vannak.

Alacsony szexuális vágy

A férfiak és a nők is csökkenthetik a szexuális vágyat, mivel az alacsony libidó a pajzsmirigyhez kapcsolódik. .

Feszültségérzet

A férfiak depresszióban vagy fáradtságban szenvedhetnek a hypo- vagy hyperthyreosis miatt, és ez valahol azt eredményezi, hogy a férfiak kevésbé szenvednek szexuális vágytól A Grave-kórt általában a fáradtság okozza, a hipoglikémia pedig depresszióhoz, fáradtsághoz, sőt hangulati zavarokhoz is kapcsolódik. És mindezek szexuális működési zavarokhoz vezetnek .

Alacsony tesztoszteron

A pajzsmirigy problémája csökkentheti a tesztoszteronszintet és a libidót is. Bár a tesztoszteron a „ férfi ” hormonhoz kapcsolódik, de ne feledje, hogy a nők is termelik. Valahol ez a szexuális vágyhoz is kapcsolódott férfiaknál és nőknél egyaránt.

Hogyan lehet diagnosztizálni?

Ha úgy érzi, hogy szexuális élete nem normális, vagy szexuális diszfunkciótól szenved, forduljon orvosához. Orvosa pajzsmirigy-értékelést végez, valamint vérvizsgálatot végez, hogy meg lehessen mérni a hormonszintet.

Ezenkívül kevés szerző javasolta az erekciós zavar és a pajzsmirigy alulműködés vizsgálatát, és azt találta, hogy a legtöbb férfi, aki már szenvedett erekciós zavartól, szintén pajzsmirigy-problémákkal küzdött.

Mik a kezelési lehetőségek?

Ebben a helyzetben először a szexuális diszfunkciót kell gyógyítani, majd a pajzsmirigy-problémák kezelésére is váltani kell a gyógyszert. Egyszerre is beveheti mindkét gyógyszert, hogy megszabaduljon a problémától.

Néhány kezelési lehetőség a következőket tartalmazza:

Pajzsmirigy gyógyszer – Általában az orvos a levotiroxint javasolja, amely egy standard gyógyszer a betegség gyógyítására. Ez a T4 pajzsmirigyhormon tiroxin szintetikus formájában jön létre, amelyet különböző márkanevek alatt értékesítenek.

Mindezek a gyógyszerek pozitív eredményekről számoltak be, mivel a szexuális problémák tünetei csökkentek a bevétel után. Mindezek olyan gyógyszerek, amelyek bizonyítottan eredményesek mind a hypothyreosis, mind az erekciós zavarok gyógyításában.

Következtetés

A pajzsmirigy alulműködése és a merevedési zavar egyaránt összefügg, és sok férfi szenved ettől a fajta állapottól. Előfordul, hogy a pajzsmirigyben vagy annak bármely kategóriájában szenvedő férfiaknak is meg kell küzdeniük az erekciós zavarban. De semmi ok az aggodalomra, mivel az állapot megfelelő kezeléssel gyógyítható.

Az erekciós zavarok kezelésének legjobb módja

Ha meg akarja gyógyítani a merevedési zavart, akkor a legjobb módja a természetes kiegészítők használata.

Ha alacsony szexuális vágytól szenved, nem tudja elérni vagy fenntartani az erekciót, vagy egyéb szexuális problémákkal küzd, akkor azt javaslom, hogy válassza a BOOM BOOM ÉS A GENTLEMANUS potencianövelőnket. Növeli az állóképességet, valamint a pénisz véráramlását.

Néhány előnye a következők:

  • A férfiak nagyobb és keményebb erekciót érnek el
  • Természetes módszerek az erekciós zavarok gyógyítására
  • Természetes összetevőkből áll, és nincs mellékhatása
  • Javítja az általános szexuális teljesítményt

Tekintsd meg a termékeinket:

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR GENTLEMANUS PRODUCT PACKAGE OFFERS

Opinion about the Gentlemanus:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the GENTLEMANUS potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR LONG LOVE PRODUCT PACKAGE OFFERS

Long love opinion:

I have always had a problem with premature ejaculation in my life. I was looking for a natural product to treat my problem, then I found the LONG LOVE
When using it, my lovemaking finally became longer. My partner is also much more satisfied with me. Thank you for this miracle product.

Péter

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000