Barion Pixel
Keresés

Miért fontos a fizikai korlátok megvitatása?

Miért fontos a fizikai korlátok megvitatása?

Milyen témákat érdemes megvitatni a szexpartneremmel?

 

Az empátia és az érzelmi kapcsolatok általában nagyon fontosak a szexuális intimitás kialakításában.  Három szexuális téma, amelyet meg kell beszélnie partnerével, beleértve a fizikai korlátokat, a nemi előzményeket, a szexuális úton terjedő betegségeket.

Az olyan érzéki cselekvések, mint az ölelkezés, a csókolózás nagyon fontosak a kifejező kötelékek fenntartásához.

Amikor az intimitás érzelmiről fizikaira változik, a szexuális kapcsolatban lévő partnereknek nyílt és őszinte megbeszéléseket kell folytatniuk. Vannak olyan témák, amelyeket mindig érdemes megvitatni, amikor új szexuális partnerrel lép kapcsolatba. Tudjuk hogy a kapcsolatok változhatnak. Még a kialakult partnerkapcsolatokban is folytatnia kell a beszélgetéseket ezekről a témákról. Az elvárások megértése segíthet az egészséges szexuális élet megkezdésében és fenntartásában.

Az egészséges szexuális élettel kapcsolatos elvárásoknak kell irányítaniuk a beszélgetést. A testi önbizalom és az érzelmi élmény gazdag, kielégítő szexuális élményt eredményezhet.

 

Miért fontos a fizikai korlátok megvitatása?

 

Tested képességeinek ismerete nagyon fontos a fizikai tevékenységek – különösen a szexuális tevékenységek – mérlegelésekor. Bizonyos szexuális pozíciók nagy rugalmasságot és kitartást igényelnek. Számos változó határozhatja meg, hogy mi tekinthető „normálisnak” – és mi számít tabunak.

A korábbi sérülések, ülő életmód vagy egyéb fizikai korlátok csalódást okozhatnak az egyik vagy mindkét partnernek. Ezenkívül a klinikailag diagnosztizált testi fogyatékossággal születettek, vagy akiket később diagnosztizálnak, eltérő aggodalmaik lehetnek a szexualitással és azzal kapcsolatban, hogy mi legyen. A fizikai korlátokról folytatott nyílt és őszinte megbeszélés mindkét partnernek segíthet alkalmazkodni és jól érezni magát. A testi korlátokkal küzdőknek is joguk van az élvezetes szexuális élethez.

 

Beszélnie kell az Szexuális Úton Terjedő Betegségekről?

 

Bár ez kínos lehet, mindenképpen beszélje meg szexuális úton terjedő betegségének állapotát és a szexuális úton terjedő fertőzések kórtörténetét. Az Szexuális Úton Terjedő Betegségek széles körben elterjedtek, különösen a fiatalabb felnőtteknél. 2018-ban az Egyesült Államokban 26 millió szexuális úton terjedő fertőzést dokumentáltak.

Néhány gyakori Szexuális Úton Terjedő Betegség a szifilisz, a genitális herpesz, a HIV és a gonorrhoea. Ezek közül sok hosszabb ideig egyáltalán nem mutat tüneteket. Ez idő alatt azonban továbbra is partnerről partnerre adhatók át.

Mindkét jelenlegi Szexuális Úton Terjedő Betegség státuszáról beszélni nagyon fontos, ha egy intim fizikai kapcsolatban halad előre. Ha állapota ismeretlen, ki kell vizsgálnia az alapellátó orvosánál vagy a helyi klinikán. A kezeletlen Szexuális Úton Terjedő Betegségek a jövőben szexuális zavarokhoz és meddőséghez vezethetnek. A megelőzésről és az óvszerhez hasonló védőeszközök használatáról szóló megbeszélés szintén nagyon fontos. Ön és partnere gondtalanabb szexuális kapcsolatot élvezhet, ha tájékoztatják egymást egészségi állapotukról.

 

Ezeknek a témáknak a megvitatása biztosítja a jó szexuális életet?

 

Egy egyszerű beszélgetés segíthet jobban megérteni szexuális partnerét, bár erre nincs garancia. A boldog párok gyakran erős intim kötelékekkel rendelkeznek, amelyek táplálják szexuális tevékenységüket.

Ennek a köteléknek megerősítése érdekében nem szabad, hogy kihűljön a kapcsolat. Figyeljen oda, hogy mindig lángoljon a szenvedély ön és partnere között.

A szexualitás fenntartásához mindig újítani kell, ezért érdemes természetes anyagokat (gyógynövények) tartalmazó potencianövelőt kipróbálni.

Webshopunk választéka:

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR GENTLEMANUS PRODUCT PACKAGE OFFERS

Opinion about the Gentlemanus:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the GENTLEMANUS potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR LONG LOVE PRODUCT PACKAGE OFFERS

Long love opinion:

I have always had a problem with premature ejaculation in my life. I was looking for a natural product to treat my problem, then I found the LONG LOVE
When using it, my lovemaking finally became longer. My partner is also much more satisfied with me. Thank you for this miracle product.

Péter

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000