Barion Pixel

Megnyerő randihelyek Valentin-napra

valentin-napra kirándulás

Egy jó randi tuljadonképpen bárhol lehet. A fő, hogy a szerelmesek elsősorban egymásért lelkesedjenek, így szinte bármilyen programot képesek élvezni. A Valentin-napra való randiötletek és randihelyek száma végtelen. Most ezekből válogatunk!

Egy jó randihely fotogén és több kisebb vagy egy nagy lehetőséget rejt magában. Bár a párok többsége az otthoni összebújást részesíti előnyben, mi most azokra gondolunk, akik inkább kimmozdulnának!

Miket kell figyelembe venni, ha Valentin-napra tervezünk? Elsősorban azt, hogy tél van! Bár az idő már évek óta enyhének számít, azért néhol fagypont körüli hőmérsékletre érdemes számítani. Továbbá a tél sok vállalkozás szempontjából szezonon kívül van, tehát a quadozás, paintball és kertmozi nagy valószínűséggel nyárra marad. Ilyenkor a házon belüli, főleg wellness programok dominálnak, de szerintünk ilyenkor is érdemes legalább, napi 1-2 órás kimozdulást beiktatni.

Ha Magyarországról van szó, akkor Budapest megkerülhetetlen. Akkor is, ha helyi vagy és akkor is, ha vidéki.

A Fővárosi Állat és Növénykert egy igazán aranyos program és nívósabb is, mint egy mozi, viszont kevésbé giccses, mint egy séta a várban! Gül baba türbéje és a rózsakert remek rejtekhely Valentin-napra. Hogy miért? Mert remek kilátás nyílik innen a városra, vannak vadregényes lépcsők, és mert errefelé nem igazán járkál senki, maximum, ha itt lakik. Ide nyugodtan fel lehet hozni egy üveg bort vagy termoszban bármilyen meleg italt, de a kajafutár is viszonylag gyorsan felér.

gül baba türbéje
Gül baba türbéje

A tatai Öreg-tó hazánk egyik legidősebb mesterséges tava, hosszúsága 7,2 km, amely ideális egy kellemes közös sétához. A tó környéke minden évszakban mesés élményeket ígér, a tatai vár pedig tökéletes háttér egy közös fotóhoz. Az Öreg-tó Budapesttől mindössze 1 órás útra fekszik. Ezen kívül állandó tavas kaland a Balaton, amelynek egyik legjobb része a tapolcai tavasbarlang, ami csónakázást kínál egy városka alatt. Ez pedig már önmagában romantikus, tehát tökéletes lesz Valentin-napra. A hosszabb túrázást is bevállaló párok számára ideális a balatonakarattyai, illetve balatonvilágosi magaspart. A kilátás, a házak, a táj mind-mind nagyszerű és fotópozitív!

tatai öreg-tó
Tatai reg-tó séta

Ha a táj önmagában való varázsát nem is hagyjuk teljesen hátra, nagyobb fókuszt helyezünk a metafórákra és mi lehet igazán a szerelmeseké, mint egy vízesés? Az enyhe időjárás miatt a vízesések meglátogatása igazán jó programot idéznek nekünk Valentin-napra!

Lillafüredi vízesés, amit egybeköthettek a libegőzéssel is; a Tündérsziklának is nevezett Ferde-vízesés Óbánya takaros települése mellett vár, közel Pécshez. A Mátrában zubogó Ilona-völgyi vízesés garantáltan elkápráztat méreteivel, míg A Jegenye-völgyi vízesés Budapest vonzáskörzetében csábít meghitt erdei sétára, A Visegrádi-hegység megannyi romantikus túralehetőséget rejt, ejtsétek hát útba a dömörkapui- vagy Ördögmalom-vízesést is! Ezek a legjobb desztinációk, de érdemes időről-időre felfedezni a kisebb hegységek, erdőségek méltatlanul feledésbe merült lokácit is!

ilona vízesés
Ilona-völgyi vízesés

Végül pedig következzen pár szokatlan randihely Valentin-napra!

A mesterségesen kialakított Bokodi-tavon hosszú, fapallókból készült stégek vezetnek a cölöpökön álló színes horgászházakhoz. A mesebeli táj megyénk egyik legnépszerűbb ékszerdoboza, ami nem csak a horgászok paradicsoma, hanem a szerelmesek közkedvelt helye is. A kígyózó stégekkel és „lebegő” házakkal a háttérben igazán hangulatos képek készülhetnek. Egy csónakázás igazán megindító és szép tud lenni, pláne szerelmesek között! Bár a víz nem türkizkék, a part nem fehér homokos, és a vízre épített kabinok nem a luxus jegyében születtek. Az egész tóban és környezetében mégis van valami magával ragadó, romantikus, nyugalmat árasztó. Mindenképpen érdemes legalább egyszer felkeresni!

bokodi falu lebegő falu a vízen.
Bakodi lebegő falu

Süttő és Tardos között található a Gerecsei lombkorona tanösvény, ahol a lombok szintjén, kb. 11 méteres magassaágban lehet bejárni egy kört és megtekinteni az alatta fekvő természetet. Az ösvény kihagyhatatlan a Gerecse romantikus látnivalói között. A kör alakú 44 méter átmérőjű és 105 méter hosszúságú tanösvény a völgypart két oldaláról indul, s átível egy időszakos vízfolyás felett. A kihelyezett tájékoztató táblákon érdekes információk olvashatók az erdő élővilágáról és a kistáj fejlődéséről, környezetének átalakulásáról. Akiket vonzz a téli álmot alvó természet, az mindenképpen próbálja ki vagy válogasson kedvére hét másik ingyenesen bejárható ösvány közül!

Megtaláltátok a tökéletes célpontot a Valentin-napi kiránduláshoz? Kerekedjetek fel, és gyújtsetek élményeket, emlékeket! Legyen ez a nap csak a tiétek még akkor is, ha több tízezer másik pár is hasonlóképpen ünnepel. Sok boldogságot és élményt kívánunk Valentin-napra! 

 

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000