Barion Pixel

Meddőséget okozhat a korai magömlés?

Meddőséget okozhat a korai magömlés?

A korai magömlés és a meddőség kapcsolata

 

A férfi meddőségi tényezők a meddőségi esetek körülbelül 30% -ában járulnak hozzá. Tényezők, amelyek átmenetileg vagy tartósan befolyásolhatják a spermát és megakadályozzák a terhességet, a következők: mozdulatlan spermiumok, elzáródások, amelyek akadályozzák a sperma szállítását, alacsony spermiumtermelés, spermium-rendellenességek, fertőzések, betegségek, környezeti hatások, krónikus betegségek, vegyi expozíció, hormonális egyensúlyhiány, szaporodási anatómiai hibák és/vagy férfi szexuális zavarok.

Míg a korai magömlés nem teszi terméketlenné a férfit, bizonyos esetekben a korai magömlés gondot okozhat a teherbe esni készülő párnak. A fogantatás két kulcsfontosságú tényezőt foglal magában – a hüvelyi behatolást és az ejakulációt.

Ha az ejakuláció a behatolás előtt vagy közvetlenül utána történik, az befolyásolja a termékenységet. Az idő előtti magömlés csalódottsághoz, haraghoz és feszültséghez vezethet a partnerek között, ami párkapcsolati problémákat okozhat, és ezáltal befolyásolja a termékenységet.

Súlyos és kezeletlen korai magömlés esetén, amikor a hím ismételten felszabadítja (ejakulálja) a spermát, mielőtt a hüvelybe jutna, a fogantatás esélye alacsony.

Más szóval, a korai magömlés megzavarhatja a spermium azon képességét, hogy elérje a petesejtet. És még akkor is, ha egy férfi képes elérni a hüvelyi behatolást; előfordulhat, hogy még mindig nincs elég életképes spermium a női petesejt megtermékenyítéséhez.

 

Férfierősítő tabletta

 

Az igazság az, hogy a férfiak, akik ebben az állapotban szenvednek, szoronghatnak a szex és teljesítményük miatt, ami súlyosbíthatja a problémát. Ennek eredményeként ezek a férfiak szégyenből és zavarból kerülik a nemi életet partnereikkel.

A jó hír az, hogy a tanulmányok azt mutatják, hogy a korai magömlésnek nem kell negatívan befolyásolnia egy pár gyermekvállalási esélyeit – de csak akkor, ha más feltételek teljesülnek (azaz a spermium bejut a hüvelybe az ovuláció során).

Ne feledje, hogy az ilyen állapotú férfiakat nem tekintik terméketlennek – még mindig képesek spermiumot termelni. A probléma a szállításban rejlik. Azonban a korai magömlés kezelésekkel és/vagy asszisztált reprodukciós technológiákkal azaz megtermékenyítéssel, intracitoplazmatikus spermium injekcióval egy pár még mindig sikeresen teherbe tud esni.

 

A férfiak felkeresik az orvost korai magömlés vagy meddőség miatt?

 

Nem. Miért nem? Nos, főleg a korai magömléshez kapcsolódó társadalmi megbélyegzés miatt. Egyes férfiak ezt az állapotot a „kevésbé férfias” jelzővel azonosítják, ami nem állhat távolabb az igazságtól. Ennek a kérdésnek a kezelése erőt és bátorságot jelent, ezért az ilyen állapotú férfiaknak nem kell félniük a kezeléstől. Igazság szerint nincs tudományos összefüggés a „férfiasság” és a korai magömlés között. Úgy tűnik azonban, hogy a férfiak életkorának és érettségének előrehaladtával hajlamosabbak arra, hogy kezelést kérjenek.

 

Összefoglalva

 

A súlyos korai magömlés megakadályozhatja a pár teherbe esését, még akkor is, ha a férfi és a nő is termékeny. A legtöbb esetben az első lépés a korai magömlés problémájának megoldása, és annak biztosítása, hogy a férfi el tudja érni a hüvelyi behatolást.

A jó hír az, hogy ha a korai magömlést kordában tartják, az állapotnak el kell múlnia. Ha a párnak továbbra is gondjai vannak a fogantatással, az orvos megkeresheti azokat a fizikai és pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulhatnak a meddőséghez.

A korai magömlésnek nem kell akadályoznia egy pár álmát, hogy szülőkké váljanak. Szerencsére vannak módok a korai magömlés gyógyítására , így a párok olyan babákat szülhetnek, amelyekről álmodtak!

De ha gyorsan kellene a segítség, akkor tekintse meg a mellékhatásoktól mentes termékeinket, ami egész biztosan segíteni fog a probléma megoldásában.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR LONG LOVE PRODUCT PACKAGE OFFERS

Long love opinion:

I have always had a problem with premature ejaculation in my life. I was looking for a natural product to treat my problem, then I found the LONG LOVE
When using it, my lovemaking finally became longer. My partner is also much more satisfied with me. Thank you for this miracle product.

Péter

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000