Barion Pixel

Immunerősítő szokások a borongós hónapokra

őszbe borult erdőn át vezető út

The immunerősítő szokások arra valók, hogy betegség nélkül megúszd az ősz és a tél jelentette kihívásokat!

A természetes immunerősítő a legjobb immunrendszer szempontjából! Ez nem csak a mesterséges anyagok elhagyását jelenti, hanem azt is, hogyha tehetjük, néhány szokás közbeiktatásával orvosoljuk a felmerülő problémákat. A lentebb olvasható tanácsok némelyike ismerősen csenghet, azonban érdemes megfogadni őket. Reméljük, hogy ezeket olvasva több, megfontolásra érdemes tanács körvonalazódik majd meg a fejekben!

1. Kövess antioxidánsokban gazdag étrendet!

Míg a C-vitamin segít a megfázás és a vírusok elkerülése érdekében, az antioxidánsok az immunrendszer támogatói. Csökkentik a sejtek pusztulását és elősegítik a fehérvérsejtek képződését, amelyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a káros baktériumok megsemmisítésében. Az antioxidánsok segítenek a sérült DNS helyreállításában, és a gyulladások kialakulásának elkerülésében. Antioxidánsban gazdag ételeket pedig könnyebben vihetsz be a szervezetedbe, mint hinnéd. Az étcsokoládé, az articsóka, a kávé, a vesebab, a zöld tea, az alma, a paradicsom, a zöld leveles zöldségek és az olajos hal is tele van antioxidánsokkal. De ha éppen nincs nálad megfelelő étel, akkor vitaminkészítményekkel is pótolhatod a hiányt; az antioxidánsok esetében az E-vitamin ajánlott!

2. Próbálj ki néhány étrend-kiegészítőt!

Ha úgy érzed, nincs elég energiád, vagy szeretnél az immunrendszerednek plusz erőt adni, érdemes megfontolnod bizonyos étrend-kiegészítők alkalmazását. Ilyen a szervezet számára nélkülözhetetlen C-vitamin, amely az immunrendszer válaszának támogatása révén hozzájárul a szervezet immunerősítő reakcióihoz, valamint kevésbé érezd magad kimerültnek és könnyedén pótolod vele a tested kiesett energiáit. Ezen kívül a cink és a D-vitamin is hasonlóan fontos az immunrendszer egészséges működéséhez. A D-vitamin elősegíti a csontok egészségének megőrzését és szerepet játszik a kalciumszint szabályozásában. Míg a cink az immunsejtek aktiválását segíti, valamint lerövidítheti a megfázás és az influenza tüneteinek élettartamát. Ne feledkezz meg továbbá a prebiotikumok és a probiotikumok jótékony hatásairól sem! Ezek azok, amelyeknek a bélrendszer egészségének fenntartásában van hatalmas szerepe.

3. Szánj elegendő időt a pihenésre

Amikor egy betegség megtámad, fontos, hogy hallgass a testedre, és elegendő időt szánj a pihenésre. De legalább ilyen fontos a megelőzés miatti pihenés is, hiszen ha folyamatosan fáradt és kimerült vagy, sokkal nagyobb eséllyel betegedsz meg. Ebben pedig a legnagyobb szerepe a jó éjszakai alvásnak, az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak, valamint a rendszeres testmozgásnak van. Ide tartozik, hogy ugyancsak helyezz hangsúlyt a minőségi éjszakai alvásra! A nyugtató és bőséges éjszakai alvásnak rengeteg pozitív hatása van, többek közt az immunrendszerre is jótékonyan hat. A bőséges és kiegyensúlyozott alvás segíti a gyulladást gátló citokinek – az immunrendszer által kiválasztott anyagok – termelését, és abban is segít a szervezetednek, hogy könnyebben leküzdje, ha megfertőződsz valamilyen betegséggel.

4. Edzés és no alkohol

Eddz ilyenkor is a szabadban, hiszen A hidegben való mozgás hatékony immunerősítő, mert edzi a szervezetet. Emellett pedig D-vitamint is tudunk szívni magunkba, amíg kint vagyunk, így mindenképp jót tesz nekünk. Fontos persze, hogy kellően felöltözzünk és nem kell órákig kint lenni. Elég az is, ha csak egy kis sétát teszünk a szabad levegőn aztán fent egy meleg teával koronázzuk meg a mozgást. Mellőzd az alkoholfogyasztást, ami legyen egy életmódváltás kezdete! Ha lebontod a különböző alkoholok összetevőit, tisztán látszik, hogy nagyrészt cukorból állnak. Ha pedig túlzott alkoholmennyiséget vagy cukrot viszel be a szervezetedbe, akkor romlik a tested fehérvérsejt-képződése, ami azt eredményezi, hogy nagyobb eséllyel kaphatsz el vírusos megbetegedéseket. Jobb, ha minden alkoholfogyasztást mellőzöl, ellenben a bőséges vízbevitelre nagy hangsúlyt fektetsz. Az alkohol rászoktat arra, hogy egy idő után képtelen leszel bármilyen társas eseményt értékelni, ott jelen lenni az ital nélkül. Az alkohol nem ad mást, csak kínzó másnapot, míg napi pár liter ásványvíz értékes ásványi anyagokat. Te döntesz!

+1 Válaszd az Alpha Man Immunerősítőt, Érték Minőség Nagydíjas termékünket!

Egy jó életmód jobb életet eredményez. Az pedig kiegyensúlyozott emberi kapcsolatokat és remek nemi életet!

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000