Barion Pixel

Hogyan dobjuk fel az unalmassá vált szexuális életünket?

Hogyan dobjuk fel az unalmassá vált szexuális életünket?

Hogyan dobjuk fel az unalmassá vált szexuális életünket?

 

Erre több válasz is adható.

 

Kevés tevékenység olyan izgalmas, mint a szex. És mégis, egyesek elvesztik érdeklődésüket a partnerükkel való szex iránt.

Először is tegyünk félre néhány olyan körülményt, amelyek befolyásolhatják valaki szexuális vágyát, nem csak a partnere esetében.  A szorongás, a depresszió, a stressz, a különféle egészségügyi állapotok, számos gyógyszer és az öregedés (bizonyos mértékig) csökkenthetik a szex iránti vágyat. Ha ezek közül valamelyik vonatkozik Önre vagy partnerére, akkor érdemes megvizsgálni, és esetleg megbeszélni az orvosával és/vagy a terapeutával.

Sokan vannak azonban olyanok, akiket továbbra is izgat a szex gondolata, de sokkal kevésbé érdekli a szex a partnerével. Még mindig vannak szexuális gondolataik és fantáziáik, továbbra is reagálnak a szexuális ingerekre (mint egy felhevült jelenet egy filmben), és talán még mindig rendszeresen önkielégítenek, de unatkoznak, vagy kerülik a szexet partnerükkel.

Könnyű azt mondani, hogy az égő szenvedély természetesen és elkerülhetetlenül elhalványul a hosszú távú kapcsolatokban. Bár ez általában igaz, rengeteg pár van, akik továbbra is rendszeresen szexelnek, még akkor is, ha ez nem olyan gyakori, mint korábban.

 

Mi tart vissza?

 

Ha szexuálisan unatkozik, mélyebbre kell néznie.
Általában az első ok, amiért a hosszú távú párok a vágy elhalványulását tapasztalják, az az ismerősség – az izgalomhoz némi újdonságra és bizonytalanságra van szükség. Ha úgy érzi, hogy túl jól ismeri a partnerét, akkor talán beleesett abba a rutinba, hogy ugyanazt a régi dolgot csinálja. Lehet, hogy partnerének új vágyai vagy fantáziái vannak, amelyeket még nem osztott meg – vagy néhány igazán régi, amit soha nem osztott meg.

Ha eddig még nem próbáltatok szerepjátékot, épp itt az ideje belevágni. Így megismerhetitek egymás elfolytott vágyait. Csak a képzeletetek szabhat határt.

Az emberek folyamatosan fejlődnek az évek és évtizedek során (remélhetőleg), így valószínűleg a kapcsolatodnak is fejlődnie kell, beleértve a szexuális kapcsolatot is. Nincs azzal semmi baj, amit korábban együtt csináltatok. A hosszú távú párok egyik előnye az újoncokkal szemben, hogy gyakran nagyobb biztonságban vannak önmagukban és egymásban is.

 

Tartsátok melegen a kapcsolatot

 

A pár szexuális életének minősége elárulhat valamit kapcsolatuk állapotáról és személyes fejlődésükről is. Azok a párok, akik képesek melegen tartani a dolgokat, és hosszú távon szexuálisan elkötelezték magukat, sok mindent jól csinálnak, beleértve azt, hogy őszinték önmagukkal a szexualitásukkal kapcsolatban, elfogadják partnerük szexualitását, és foglalkoznak a számtalan egyéb problémával, amelyek hatással lehetnek. szexuális életükre. Szex nélkül is lehet boldog párkapcsolatod, de ha megteszed, ami szükséges, hogy szexuális életed melegen tartsd, akkor a kapcsolatod nagyszerű lesz.

http://www.perfectenterprises.hu/noi-vagyfokozok/

A szerepjátékok és szexuális segédeszközök mellett érdemes egy kis potencianövelővel is kísérletezni.

 

Tekintsd meg választékunkat

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR GENTLEMANUS PRODUCT PACKAGE OFFERS

Opinion about the Gentlemanus:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the GENTLEMANUS potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR LONG LOVE PRODUCT PACKAGE OFFERS

Long love opinion:

I have always had a problem with premature ejaculation in my life. I was looking for a natural product to treat my problem, then I found the LONG LOVE
When using it, my lovemaking finally became longer. My partner is also much more satisfied with me. Thank you for this miracle product.

Péter

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000