Barion Pixel

HAPPY YETI PROSZTATA KAPSZULA
VIZELÉSI PANASZOKRA

MIÉRT AJÁNLJUK NEKED AZ ÚJ HAPPY YETI PROSZTATA KAPSZULÁT?

HAPPY YETI PROSZTATA TERMÉKCSOMAG AJÁNLATAINK

happy yeti vélemény

Összességében pozitív tapasztalataim vannak a HAPPY YETI Prosztata kapszulákkal kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ez egy hatékony termék, amely segíthet a prosztata egészségének megőrzésében és a prosztata megnagyobbodás tüneteinek enyhítésében.

Sándor

A HAPPY YETI LEGELŐNYÖSEBB HATÁSAI:

WHY CHOOSE US?

10 000 +

Satisfied customer

2012

It has been on the market since 

1-2 day

Fast shipping

60 day

Risk-free Guarantee

10 +

Fresh articles every day

COLLECTION GUIDE

ADAGOLÁS
A Happy Yeti egy folyamatos szedésű készítmény. Reggelente 1 db. kapszulát vegyél be bő folyadékkal, lehetőleg éhgyomorra. A kapszula normál méretű, és könnyű lenyelni. Egy dobozban 30 darab kapszula található, tehát egy doboz 1 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz.

A készítmény természetes gyógynövény hatóanyagú. Ezért kb. 8-12-hét folyamatos alkalmazás után érezhető a kedvező hatása. (Általában 4 hét után már érezhető kedvező hatás, de a valódi tartós javulás 3 hónap folyamatos szedés után várható). A Happy Yetit javasolt folyamatosan szedni a pozitív hatások fenntartása miatt.

Fontos megemlíteni, hogy a Happy Yeti nem csodaszer. Prosztata-gyulladás, prosztatarák kezelésére nem alkalmas. Vizelési panaszok, alhasi fájdalmak esetén először háziorvosi, urulógiai vizsgálatot javaslunk. Amennyiben az orvos megerősíti a jóindulatú prosztata megnagyobbodást, akkor bátran használd a Happy Yeti kapszulát a tünetek kezelésére.

MELLÉKHATÁSOK
A Happy Yeti kapszulának nincs semmilyen ismert mellékhatása.

Vérnyomás problémások, szívbetegek és cukorbetegek is szedhetik. Bármelyik 18 év feletti férfi számára nyugodtan alkalmazható. Antibiotikum kezelés mellett is szedhető a Happy Yeti kapszula.

A termék törpepálma kivonat tartalma miatt nem ajánlott gyermekeknek, terhes nőknek és szoptatós anyáknak. Kölcsönhatásba léphet ösztrogénpótló szerekkel, orális fogamzásgátlókkal és antiepileptikumokkal. Tesztoszteront vagy egyéb szteroidot szedők kérjék ki orvosuk véleményét.

Discreet packaging:

UPDATED NEW BLOG POSTS:

On our blog you can read about many useful topics among our articles,
with which you can use your repertoire and preserve your health.

Indiai ginzeng: Ashwagandha

Férfiként fontos, hogy életkortól függetlenül az egészséget helyezd előtérbe. Ha teljesen természetes módszert keresel arra, hogy tetőtől talpig támogasd jóléted, fontold

Read more »

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

About us

Perfect Play Kft. csapata 2

We are proud that we are In cooperation with Perfect Play Kft.,, and we can work to make as many satisfied men and women as possible happy with these market-leading products,which are already available from us!

That's why on our website every man can find a solution to his problem, whether it's erectile dysfunction or just a little extra to spice up lovemaking.

Loyalty point system:

If you register now, you will receive HUF 500 worth of points!

1 point discount per HUF 10 
It can be redeemed for HUF 500/purchase.
So if you bought a product worth HUF 4,000, you get 400 points!
In fact! Now you get an additional 100 points after each product review!