Barion Pixel
Keresés

Erogén zónák

A szakértők szerint az előjáték az egyik kulcsa az egészséges, élénk szexuális élet fenntartásának. Ha új utakat keresel az előjáték kezdeményezésére, az erogén zónák típusainak megismerése remek kiindulópont.

 

Mik azok az erogén zónák?

 

Az erogén zónák az emberi test különösen érzékeny területei. A szexuális előjáték során ezeknek a területeknek a stimulálása elősegítheti az ellazulást, serkentheti a véráramlást, fokozhatja az izgalmat, fokozhatja a szexuális élvezetet, és segíthet Önnek vagy partnerének elérni az orgazmust. A gyakori erogén zónák közé tartozik a hónalj, az alhas, a száj, a nyak, a mell, a fenék, a vállak, a hát alsó része és a nemi szervek. Ezeken a területeken minden ember másként reagál a stimulációra, és olyan tényezők, mint az időzítés, a hangulat, a partnerválasztás és a stimuláció típusa befolyásolhatják az Ön preferenciáját.

 

14 erogén zóna

 

Íme néhány a leggyakoribb emberi erogén zónák közül:

 

Hónalj

A belső karok és a hónalj különösen érzékeny területek, ahol sokan csiklandoznak. A terület enyhe érintése serkentheti az idegeket, és kívánatos reakciót válthat ki.

Térd mögött

A térd mögött van egy másik érzékeny, idegekben gazdag testrész. Ha egy teljes testmasszázs során különös figyelmet fordítunk rá, az izgalmat válthat ki.

Lábfejek

A lábfejben sok idegvégződés és nyomáspont található, és ennek a gyakran elhanyagolt területnek a lábmasszázzsal vagy könnyű érintéssel történő stimulálása kellemes érzéseket eredményezhet.

Köldök és alhas

A köldök és az alsó has érzékeny területek a nemi szervek közelében. Egy érintés vagy finom csiklandozás ezeknek a területeknek a közelében erős szexuális reakciót válthat ki.

Fülek

A fül a hegyétől a lebenyig tele van szenzoros receptorokkal, és a test egyik legérzékenyebb erogén zónája. Sokan jelentős izgalmat éreznek, amikor könnyű falatokat vagy puszikat kapnak a fülükön.

Nemi szervek

A nemi szervek a leggyakrabban ismert erogén zónák és a szexuális izgalom végső forrása. A nőknél a nemi szervek területén a specifikus erogén zónák közé tartozik a szeméremdomb, a csikló, a G-pont (2-3 hüvelyk belül, a hüvely elülső falán), az A-pont (4-5 hüvelyk belül, elöl). hüvelyfal) és a méhnyak.
Férfiaknál a nemi szervek területén a specifikus erogén zónák közé tartozik a pénisz feje (vagy makkja), a frenulum (a bőr alsó része, ahol a szár és a fej találkozik), a fityma (körülmetéletlen férfiaknál), a herezacskó, a gát a bőr a pénisz és a végbélnyílás között), és a prosztata (a végbél belsejébe nyúlik).

Kezek

Sok idegvégződés van a kezekben, amelyeket stimulálhatsz az előjáték során. A tenyér és az ujjbegyek különösen érzékenyek a könnyű csókra és nyalásra. A csókolózás vagy az ujjszopás lassítása is kellemes lehet egyes címzettek számára.

Belső combok

A belső combok különösen érzékenyek, ezért ezen a területen enyhe érintés, különösen, amikor a nemi szervek felé halad, gyakran hihetetlenül kellemes a vevő számára.

Hát alsó része

A hát kis része (más néven keresztcsont) a legtöbb ember számára érzékeny és sérülékeny testrész, így a fogmosás vagy a közösülés közbeni fogása örömet válthat ki.

Száj

A száj egy robusztus erogén zóna, ez az egyik oka annak, hogy a csók olyan népszerű része az előjátéknak. Az ajkak, a fogak és a nyelv nagyszerű eszközök, amelyeket partnere szájának stimulálásakor használhat.

Nyak

A nyak az egyik legnépszerűbb erogén zóna, a tarkótól a tarkótól az állkapocsvonal alatti oldalakig. Sokan élvezik a nyak mentén végzett stimulációt enyhe érintéssel vagy csókkal.

Mellbimbók

A mellbimbók és a bimbóudvarok (vagy a mellbimbók körüli bőr) hihetetlenül érzékeny gócpontok a testben, és szorosan kapcsolódnak a nemi szervekben tapasztalható érzésekhez. Sok ember mellbimbóinak érzékenysége nagyon eltérő – egyesek túl érzékenyek ahhoz, hogy élvezzék az érzéseket, míg mások élvezik a durvább játékot, például a harapást vagy a mellbimbók szorítását.

Fejbőr

A fejbőrben sok érzékeny idegvégződés található, ezért a fejmasszázs nagyon élvezetes lehet. Gyengéd masszírozás vagy hajhúzás aktiválhatja ezeket az idegeket, és kellemes érzéseket küldhet az egész testben.

Csukló

A belső csukló finom bőre egy kis erogén zóna, amely a rendkívüli élvezet felé épülhet. A partner csuklójának enyhe érintése nagyszerű módja az előjáték elindításának.

 

Hogyan lehet stimulálni az erogén zónákat?

 

Ha szeretné megtanulni, hogyan építsen be erogén zónákat a hálószobába, olvassa el a következő tippeket:

Kísérletezzen különböző érzésekkel

Használhatja a kezét és a száját az erogén zónák stimulálására, vagy kenőanyagokat és játékokat – például tollcsiklandozást, finom rágcsálást, folyékony síkosítót, vibrátort vagy egyéb szexuális játékszert. Kipróbálhatja a hőmérsékleti játékot is – például jégkockát húzva partnere köldöke körül, vagy forró teát iszik, majd nyelvét a tarkóján. Partnere különböző erogén zónái eltérően reagálnak az ingerekre, ezért kísérletezzen, és találja meg a számára legmegfelelőbbet.

Fedezze fel lassan az erogén zónákat

A testnek sok erogén zónája van, de ez nem jelenti azt, hogy ezek egyszerre stimulálása a legjobb módja annak, hogy örömet váltsunk ki. A lassú, kötekedő előjáték rendkívül kifizetődő lehet számodra és partnered számára, mert növeli a várakozást és meghosszabbítja az élvezetet. Miközben partnere stimulálásán dolgozik, haladjon lassan, és szánjon időt az egyes testrészekre, növelve az élményt, miközben élvezi az élményt.

Fedezze fel maszturbáció közben

Az erogén zónák nem csak a partnerrel folytatott szex során hasznosak – nagyszerű módja annak, hogy jobban összhangba kerüljön saját testével az egyéni maszturbáció során. Fedezze fel testének különböző részeit szólójáték közben, hogy felfedezze az érzékeny területeket; gyakran nagyszerű módja annak, hogy több teljes testre kiterjedő orgazmust érj el.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000