Barion Pixel

Csökkenő tesztoszteron szint és a potencianövelő

tesztoszteron szint növelése potencianövelővel

A tesztoszteron szint csökkenésének számos oka lehet. Ami a szervi bajokon és betegségeken túlmutat, az egyértelműen az öregedés. Ilyenkor lép közbe a potencianövelő!

It is not only worth dealing with the testosterone level in a sexual sense. Because this hormone is responsible for the development of male sexual characteristics. In addition to men, it is also produced by the female body due to the formation of hair, but it also participates in the normal structure of bones, skin, and muscles. Inadequate levels of testosterone can indicate diseases!

A férfi szervezetben a tesztoszteront a herék Leydig-sejtjei állítják elő koleszterinből, míg a nők szervezete a petefészekben és a mellékvesékben termel minimális mennyiségű hormont. A helyes mennyiségről kitűnő táblázat található here.

A potencianövelő kérdéskörben elsőrangú helye van a tesztoszteron szintnek. Ennek csökkenése alapvetően két tényre bontható. Az egyik betegség, a másik öregség. Ha a tesztoszteron szint csökkenésnek indul, általános panasz a nemi vágy csökkenése és a férfi potencia zavara, csökken a spermiumok száma. Beindul az izomvesztés, aminek helyébe elzsírosodás lép. Legszembetűnőbb tünet a hajhullás. Mindezek utalhatnak májbetegségre, de lehetnek szerencsétlen következményei is egy here-eltávolítás utáni sugárkezelésnek is. Krónikus okok között a fejlődési rendellenességet említhetjük, ami alapvetően genetikai eredetű.

Természetesen az ellenkezőjére is bőven akad példa, amikoris a nemi hormon szintje túl magas.

Ebben az esetben nagy az esélye egy heredaganatnak. De ezt okozhatja külső beavatkozás is, főleg a testépítők és élsportolók esetében. A magas hormon szint a nőknél kifejezetten problémás, hiszen megnehezíti a teherbe esést, önbizalom romboló férfias jelleget kölcsönöz, valamint túlsúlyt. A mellékvese és a pajzsmirigy működésének problémái is okozhatják a túl magas szintet.

Ebben az esetben mindkét nem esetében magas a rák kockázata!

Az öregség csökkenti a tesztoszteron szintet.

Természetesen, ha a tesztoszteron szintünk csökken, annak sokkal inkább az öregedés az oka. Testünket, szervezetünket úgy alakította az evolúció, hogy idővel a hormonháztartás egyenletesen csökkenjen. Ezzel paralel módon csökken a nemi vágy és a szexuális vonzódás. Persze, ez nem jelenti azt, hogy az idősebbeknek le kéne mondania a szexuális örömszerzésről! Ugyanis az ember élete végéig megfelelő tesztoszteron szinttel rendelkezik ahhoz, hogy végig férfias lehessen, illetve végig szexuálisan aktív. Az oka a hormon csökkenésének az idősebbek életmódjában keresendő! Az idősek – és nem csak Magyarországon – sajnos megszűnnek aktívnak lenni. Sokan ülő életmódot folytatnak és nem megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékot fogyasztanak. Sokan a csendes beletőrődést választják életük alkonyán, mint a bevallottan sokszor nehéz, de aktív és egészséges életet.

Persze egy hetvenéves nem lesz olyan ,,fickós”, mint egy tinédzser, ugyanakkor a potenciája a tesztoszteron szint által igenis fenntartható!

Itt kerülnek a képbe a potencianövelők! A potencianövelő szerek elsődleges célja a nemiszerv merevségének megkönnyítése, vagyis felkészítés a szexuális együttlétre. Ezentúl azonban ezek a termékek rendelkeznek olyan gyógyhatású összetevőkkel – vitaminokkal, ásványi anyagokkal, illetve egyéb biológiai hatóanyagokkal – amelyek az egész szervezet fittségét szolgálják.

Az étrend-kiegészítőként forgalomba kerülő potencianövelők tartalmaznak elsősorban ilyen hatóanyagokat.

A B- és D-vitaminok, a cink és szelén, magnézium, valamint az antioxidánsban gazdag gyümölcsök elsődleges fontosságúak. A keresztes virágú zöldségek a legjobb választás az étkezésekhez, akár egyedüli köretként is. Kissé keserű, de érdemes goji bogyót is fogyasztani, főleg az edzőknek a magas fehérjetartalom miatt. A maca, illetve ginzeng gyökérről pedig találsz további cikkeket a blogon!

Miért ezek?

Nos, némelyik csökkenti a kortizol termelődést, ami pozitívan hat a tesztoszteron szint növekedésére, mivel a kortizol jelenléte hivatott csökkenteni a nemi hormon szintjét. Továbbá az izomtermelődésben nélkülözhetetlen fehérjék közvetett módon szintén ezen hormon mennyiségét növelik. Az antioxidánsok pedig a depresszió és a stressz csökkentésével vívnak ki helyet maguknak a listán, ugyanis ezek nélkül a a szervezet biztosítja a helyes szintet.

Az jó, ha sokat mozogsz, megfelelően étkezel és változatosan, valamint ügyelsz az életminőségedre. Ugyanakkor nem árt, ha potencianövelővel pótolod a különféle hatóanyagokat. Ami biztos, a kettő együtt az igazi kombináció!

 

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000