Barion Pixel

Az alacsony libidó okai

Mi az a libidó?

 

A libidó szexuális étvágy vagy késztetés. Az ember libidóját az agyműködés, a hormonok és a tanult viselkedés motiválja, nemtől függetlenül, Egyes gyógyszerek a szexuális étvágyat  befolyásolhatják.

Ha egy személy libidója magas, nagyobb valószínűséggel vágyik a szexuális intimitásra, és azt egy partnerrel vagy önkielégítéssel keresi. Ez egészséges és normális, de a túlzottan magas libidó, amely befolyásolja az életminőséget, hormonális egyensúlyhiány vagy neurológiai rendellenesség jele lehet. Amikor a libidó csökken, a szex iránti érdeklődés is megtörténik, és előfordulhat, hogy teljesen hiányzik, ami megterhelheti az intim kapcsolatokat.

 

Az alacsony libidó okai

 

Stressz

A szervezet rosszul reagál a stresszre.  Az érzelmi stressz befolyásolhatja a fizikai funkciókat, beleértve a szexuális vágyat és a teljesítményt.

 

Partneri konfliktus

Mindkét partnernek éreznie kell a kapcsolatot, a nőknek pedig különösen a közelség érzésére van szükségük. A rossz kommunikáció, a bizalom hiánya, valamint az ismétlődő veszekedés és kritika olyan kapcsolatot hozhat létre, amelyből hiányzik a közelség és az intimitás. A tanácsadás lehet a válasz, ha a párok úgy találják, hogy a problémák túl nehezek ahhoz, hogy maguk megoldják.

 

Alkohol

Az alkohol általában nem jelent megoldást semmilyen problémára. Míg az alkohol csökkentheti a gátlásokat ugyan de sajnos csökkenti a szexuális teljesítményt és a libidót is. Az alkohol függőséget okoz, és segítségre lehet szüksége a leszokáshoz.

 

Túl kevés alvás

Mint minden fizikai tevékenység, a kipihent test növeli a teljesítményt. Az alváshiány, beleértve a megfelelő alvás hiányát is, lehet a bűnös, ami csökkenti a szexuális vágyat. Orvosi segítségre lehet szükség, ha Ön vagy partnere azt gyanítja, hogy ez hozzájárul a túl kevés alváshoz.

 

Gyerekek

Szülőnek lenni teljes munkaidős munka. Az intimitásra és a szexuális vágyra szánt csendes idő megtervezése némi kreatív gondolkodást igényel, mint például akkor próbáljunk szexelni, amikor a baba szunyókál, vagy bébiszittert bérelni, hogy anya és apa randevúzhassanak.

 

Gyógyszer

Számos vényköteles gyógyszer mellékhatása a libidó és a szexuális vágy elvesztése. Néhány példa:

  • Magas vérnyomás elleni gyógyszerek, beleértve a béta-blokkolókat
  • Megfázás elleni gyógyszerek, amelyek antihisztaminokat tartalmaznak
  • Antidepresszánsok
  • Fogamzásgátló tabletták
  • Narkotikus fájdalomcsillapító tabletták
  • Kemoterápiás gyógyszerek

Rossz testkép

Sok embernek alacsony az önbecsülése, ami a testalkatát illeti, és ez befolyásolhatja szexuális vágyukat. Az első fontos lépés, hogy elégedett legyél magaddal. A támogató partner mindig segít.

 

Elhízottság

Egy nő a súlyát a mérlegen ellenőrzi. Az elhízás az emberiség egyharmadát érinti, és a túlsúly csökkentheti a szexuális élvezetet a rossz önértékelés miatt. Az, hogy mit képzelsz magadról, nagyban befolyásolja a szex élvezetét.

 

Alacsony tesztoszteronszint

Míg a férfiak tesztoszteronszintje az öregedéssel fokozatosan csökken, a hormonszint és a szex iránti vágy között nem feltétlenül van összefüggés.

 

Depresszió

A depresszió az élet minden területére hatással van, beleértve a szexuális vágyat is. A napi tevékenységek örömének elvesztése gyakran kezelést igényel, beleértve a tanácsadást és esetleg a gyógyszeres kezelést. Sajnos egyes antidepresszánsok a libidót is csökkentik.

 

Változás kora

A menopauza olyan fizikai változásokat okozhat, amelyek befolyásolják a közösülést, beleértve a hüvelyi szárazságot és a közösülés során jelentkező fájdalmat.

 

A közelség hiánya

A szeretkezés több, mint pusztán szex. Az intimitás és a közelség fontos része az egészséges szerelmi életnek. Ha a szexuális vágy lanyhul, akkor itt az ideje, hogy visszaadja a romantikát a kapcsolatba. Az összebújás, egymás masszírozása és a kötetlen együtt töltött idő segíthet meggyújtani ezt a szikrát.

 

Erekciós problémák

Az erekciós diszfunkció nemcsak a közösülési képességet befolyásolhatja, hanem azt is, hogy egy férfi hogyan vélekedik a teljesítményéről. Számos lehetőség áll rendelkezésre az erekciós problémák kezelésére.

Tekintse meg a nálunk megtalálható potencianövelő termékeket. Biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR GENTLEMANUS PRODUCT PACKAGE OFFERS

Opinion about the Gentlemanus:

My wife and I wanted to refresh our sex life, so I ordered the GENTLEMANUS potency enhancer. The effect was almost unbelievable. We had a great experience. Thanks 

Tibor

OUR ALPHA MAN PRODUCT PACKAGE OFFERS

ALPHA MAN OPINION :

Finally, a multivitamin specifically designed for us men. And it's really effective. I was skeptical when I ordered it, but it exceeded all my expectations. Becouse of the ALPHA MAN as a result, I feel much more energetic and feel better. 

Tihamér

OUR LONG LOVE PRODUCT PACKAGE OFFERS

Long love opinion:

I have always had a problem with premature ejaculation in my life. I was looking for a natural product to treat my problem, then I found the LONG LOVE
When using it, my lovemaking finally became longer. My partner is also much more satisfied with me. Thank you for this miracle product.

Péter

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000