Barion Pixel

Alkohol és potencia

Alkohol hatása a férfi potenciájára

Az alkohol hatása a férfiak potenciájára

A túlzott alkoholfogyasztás negatív hatással lehet a férfi potenciájára. Késleltetheti vagy teljesen gátolja az erekciót. Kedvezőtlenül befolyásolja a libidót és a férfi lelki állapotát is. A túl sok alkohol sebezhetőbbé teszi a férfit a stresszel, a különböző típusú félelmekkel és a depressziós állapotokkal szemben, amelyek nem kedveznek az aktív szexuális életnek.

Becslések szerint az alkoholfüggő férfiak 85%-ának vannak problémái a szexuális teljesítményével. Egyes esetekben a problémák impotenciaként nyilvánulnak meg (az alkoholisták több mint felében), mások az alacsony libidótól vagy az alkohol utáni magömlés hiányától szenvednek. Az erős alkoholos italok gyakori fogyasztása az egész szervezetet tönkreteszik, a hormon- és érrendszeri változásokhoz, vércukorszint-ingadozásokhoz és heresorvadáshoz, valamint májelváltozásokhoz vezethet. Mindez befolyásolja a szexuális élet minőségét és a reproduktív teljesítményt. Azoknak, akik gyakran isznak alkoholt, tisztában kell lenniük azzal, hogy előbb-utóbb merevedési zavarok alakulhatnak ki. Ráadásul a problémák nem csak alkoholos befolyásoltság alatt jelentkeznek, hanem józan állapotban is.

Alkohol és erekció – hogyan működik?

A Washington Egyetem tudósai által végzett kutatások azt mutatják, hogy az ittas férfiaknak több időre van szükségük az erekcióhoz, mint a józan férfiaknak. Ennek oka az a tény, hogy az alkohol gátolja a külső ingerekre adott reakciókat, amelyek szükségesek az erekciós mechanizmusok beindításához. Ezenkívül az alkohol hatással van a vérrendszerre, és szabályozza az erekció eléréséhez és fenntartásához szükséges vérnyomást, megzavarja a gondolkodási folyamatokat, csökkenti a szexuális vágyat. Tudtad, hogy a szerecsendió vágyfokozó?

Az alkohol hatása a potenciára

Az alkoholfogyasztás után fellépő merevedési zavar gyakran májbetegségekből ered, mint például májzsugorodás, alkohollal összefüggő májzsugorodás vagy alkohollal összefüggő hepatitis, valamint hasnyálmirigy-betegségek. E betegségek mindegyike merevedési zavarban, alkoholfüggőségben pedig alkohollal összefüggő impotenciában nyilvánulhat meg. Ennek oka az a tény, hogy a máj fontos szerepet játszik egy hormon – nevezetesen a tesztoszteron – anyagcseréjében, amely többek között a szexuális késztetésért és a potenciáért is felelős. Májműködési zavar esetén a vér tesztoszteronszintje csökken, ami impotenciához és a nemi vágy hiányához vezethet.

Az alkoholos italokban lévő etanol óriási hatással van az erekció minőségére és időtartamára, mivel kitágítja az ereket, és ezáltal csökkenti a pénisz barlangos testeinek vérellátását. És ha nincs gyors vérellátás a péniszben, ami aztán a péniszben marad, akkor nincs esély az erekcióra, még akkor sem, ha egy férfi erősen izgatott. Az erős alkoholfogyasztás artériás magas vérnyomáshoz is vezet, amely az egyik fő betegség, amely az erekciós zavarokat kíséri. Meg kell azonban jegyezni, hogy kis mennyiségű alkohol segíthet az erekciós problémákon, mivel kis adagok tágítják a kis ereket, megkönnyítve a vér áramlását az ereken, és csökkentve a diasztolés nyomást.

Akkor sincs esély az erekcióra, ha a központi idegrendszerből az ingerek átvitele a hím reproduktív részek felé zavart. Az idegrendszer ilyen veszélyes elváltozásait, beleértve az idegrostok károsodását is, a nagy dózisú alkohol okozhatja. A hosszan tartó alkoholfogyasztás következtében kialakuló neuropátia lehetetlenné teszi, hogy az agyalapi mirigy által küldött ingerek megfelelően elérjék a nemi szerveket. Ne feledje, hogy az alkohol tönkre teheti magában a péniszben található ereket is.

Alkohol és erekció – mentális zavarok

A túlzott alkoholfogyasztás megnehezíti a szexuális életet is, és viselkedésbeli változásokhoz, esetenként tartós személyiségváltozásokhoz vezet. Az agresszió mellett az alkohol szorongást is kiválthat.

Alkohollal összefüggő impotencia – kezelés

Az alkoholfüggő férfiak fele szenved ettől a rendellenességtől. Az alkohollal összefüggő impotencia kezelésének első lépése nyilvánvalóan a teljes absztinencia. Az erekciós diszfunkció az ilyen betegeknél is hasonló módon kezelhető, mint más férfiaknál. Az orvosok ezután olyan gyógyszereket írnak fel, amelyek kitisztítják az ereket a pénisz barlangos testében.

Sör
Sör

Sör és potencia

Bár kis adag gyengébb alkohol pozitívan befolyásolhatja a szexuális életet, mert segít leküzdeni a szexuális korlátokat, növeli a libidót és egy kicsit növeli az önbecsülést, a sörivás csapda lehet. Miért? Kiderült, hogy a gyakori sörfogyasztás negatív hatással van a férfi potenciára. A komlóban található fitoösztrogének (hasonló hatásúak, mint az ösztrogénnek nevezett női hormonok) nemkívánatos hatásokhoz vezethetnek férfiakban, mint például:

  • csökkent tesztoszteron termelés,
  • izomtömeg-csökkenés és hasi zsírgyarapodás,
  • hajhullás,
  • cellulit,
  • gynecomastia (férfi emlőmirigyek kóros megnövekedése)

Összesítő

Az alkohol nem a legideálísabb választás egy szeretkezés előtt, de ha még nem tudod elhagyni rossz szokásod, de szeretnéd hogy partnered ne csalódjon a szexuális teljesítményedben, akkor válaszd a BOOM BOOM potencianövelőnket.

RECOMMENDED PRODUCTS

OUR BOOM BOOM PRODUCT PACKAGE OFFERS

Boom Boom opinion:

"I never thought that a potency-enhancing capsule could provide such a great sexual experience. I had a lot of doubts when I ordered the BOOM BOOM  product, which has been replaced by a feeling of certainty. Since then, I recommend it to all my friends if they want to sneak a little excitement into their intimate togetherness."

Sándor

OUR BEST-SELLING PRODUCTS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

What's your potency level?
Find out if you need this potency enhancer or immune booster!

Complete your lightning quiz now and we will notify you of the result by e-mail!

Add your comment

Download Kama Sutra for free:
Love techniques for lovers

Kámaszutra e-book pdf termék

Send it by e-mail:

MARKET LEADER
POTENCY ENHANCING PILLS

BOOM-BOOM 

USEFUL QUICK LINKS:

POTENCY ENHANCERS AND OTHER PRODUCTS:

(Telephone order, information request)
during working hours : Mon – Thu: 8:30 – 16:00,
Fri: 9:00 - 16:00)

Bankszámlaszám:

10918001-00000121-74360000

HU27109180010000012174360000